La Policia Local de Gironella realitza més de 2.200 actuacions el 2015

El regidor de Seguretat Ciutadana destaca la bona feina del cos i l'operativa en grans esdeveniments

Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:30h

Gironella Foto: AjGironella.


La Policia Local de Gironella ha realitzat, aquest 2015, un total de 2.247 actuacions. Aquestes són les dades facilitades pel consistori del municipi, a través de la memòria publicada per primera vegada a Gironella, sobre les actuacions del cos policial. 

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Castellà, cal ressaltar la feina dels agents i consolidar la “visió positiva” que tenen d'ells els ciutadans. En especial, ha destacat l'Ajuntament de Gironella, cal reconèixer la planificació i operativa portada a terme en determinats esdeveniments com ara la Cavalcada de Reis, el Carnestoltes, la Festa Major, l'Onze de Setembre o les diverses fires i curses que es realitzen durant l'any. 

Per altra banda, també és destacable la important gestió del trànsit que efectua el cos, tenint en compte que a Gironella hi ha 4.920 habitants, i un parc de vehicles de 4.022, és a dir, tres vehicles per a cada quatre veïns.

Desglossant la memòria, consten 47 situacions de seguretat ciutadana, 521 de trànsit i mobilitat, 17 actuacions relacionades amb el civisme, 13 per incidències en la via pública i 21 serveis extraordinaris. A més, el 2015 es van activar 14 emergències i es van atendre 50 sol·licituds d'informació, a part de tramitar 1.066 denúncies per ordenança municipal, dues pel Servei Català de Trànsit i 70 inspeccions per fer complir les ordenances. També es van fer 25 informes, 50 gestions de policia administrativa i es van retirar dos vehicles de la via pública com a residus urbans. Un conjunt d'accions, ha destacat l'alcalde de Gironella, David Font, en la línia de les portades a terme en poblacions del voltant.
Arxivat a