Detingut un veí de Berga per set robatoris en cases del Berguedà i el Vallès Oriental

En quatre ocasions, també es va endur el cotxe dels inquilins

ACN
17 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:34h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 d'abril un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Berga, com a presumpte autor de set robatoris en set domicilis de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental), primer i a Borredà, Berga i Gironella posteriorment. En el primer d'aquests, el detingut es va endur el cotxe dels propietaris després d'accedir-hi de matinada, una operació que va repetir fins a tres vegades, a més d'endur-se joies, diners en metàl·lic i aparells d'electrònica.

L'home sempre utilitzava el mateix "modus operandi". Primer seleccionava na casa aïllada i hi accedia forçant una de les finestres amb un tornavís. Un cop a l’interior buscava les claus del cotxe que tingués la família i el sostreia, amb la finalitat de desplaçar-se fins a altres cases i entrar-hi a robar.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central va fer-se càrrec de la investigació la qual va culminar el 22 d’abril passat quan van detenir el lladre in fraganti després d’haver comès l’últim robatori. La majoria d'articles sostrets així com els quatre vehicles van poder ser recuperats i retornats als seus propietaris.

D'altra banda, després de passar a disposició judicial, el jutge va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs.
Arxivat a