ICV Berga i Podem Berguedà fan efectiu l'acord per anar junts al 26-J

Joan Torres i Gabriel López de las Huertas comencen a treballar conjuntament des d'aquest dilluns

Redacció
16 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:18h
El líder d'ICV a Berga, Joan Torres, i el portaveu de Podem Berguedà, Gabriel López de las Huertas
El líder d'ICV a Berga, Joan Torres, i el portaveu de Podem Berguedà, Gabriel López de las Huertas | Podem Berguedà
Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i Podem Berguedà van segellar aquest dissabte l'acord de col·laboració a Berga, al qual ja havien arribat les seves formacions a nivell estatal, per anar junts a les properes eleccions al Congrés del 26 de juny. En aquest cas va ser de la mà del regidor i líder ecosocialista, Joan Torres, i del portaveu de Podem Berguedà, Gabriel López de las Huertas. 

Els dos portaveus van acordar compartir tasques en l'organització i execució de la campanya durant les properes eleccions, començant des d’aquest mateix dilluns, quan s’ha decidit fer vàries reunions preparatòries dels membres de les dues formacions per coordinar les funcions i obtenir els millors resultats a la comarca.

De fet, la confluència de partits En Comú Podem ja va assolir en els passats comicis del 20-D 2.623 vots al Berguedà, un fet que el va situar com a tercera força política a la comarca. Segons han dit, amb l'acord d'ICV, l'objectiu és arribar als 3.000 vots per consolidar-se en aquesta tercera posició. 

En aquest sentit, han afirmat, són “optimistes”, ja que entre els dos partits hi ha “bona sintonia”. El nou partit s'anomenarà Unidos-Podemos, que a Catalunya continuarà sent En Comú Podem.
Arxivat a