Vuit nous berguedans ballaran els Nans Vells aquesta Patum

Un centenar de persones acudeixen a l'assaig general de la comparsa d'aquest dissabte

Redacció
14 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:48h
Assaig general dels Nans Vells aquest dissabte.
Assaig general dels Nans Vells aquest dissabte. | Nans Vells
Vuit nous berguedans tindran l'oportunitat de ballar, aquesta propera Patum, en la comparsa dels Nans Vells. Aquest ha estat el resultat de l'assaig general que la comparsa ha realitzat aquest dissabte al migdia, en què s'han aplegat un centenar de persones a la Casa de la Patum. 

Segons ja havia explicat a NacióBerguedà el cap de colla dels Nans Vells, Joan Carles Sosa, aquesta era la manera que havia trobat la comparsa d'obrir-se a tothom qui la volgués ballar i, de la mateixa manera, garantir uns mínims de qualitat en el salt. Per això, en aquest assaig general s'ha convidat a les persones que els hi fes il·lusió ballar i, en aquells casos que s'ha vist bé, que han estat la majoria, se'ls ha assegurat un salt. 

En total, han estat vuit persones de les nou que s'han presentat, que ballaran conjuntament amb els 23 balladors que ja hi ha de plantilla. Tal com ha explicat Sosa després de l'assaig, la intenció és barrejar nous balladors amb altres de més veterans, buscant la perfecció en els salts i que surtin el millor possible a la plaça. 

Els nous balladors dels Nans Vells d'enguany seran Ariadna Torres, Roger Calsina, Josep Sabata, Júlia Vila, Àngel Genís, Nil Parera, Isaac Martínez i Roger Úbeda, que se sumaran als de plantilla, entre els quals hi ha Queralt Casellas, Òscar Guijarro, Toni Espelt, Oriol Sosa, Jesús Genís, Anna Emília, Marc López, Raquel Casellas, Xavi Picas, Maite Flores, Mariona Casellas, Bibiana Liria, Pau Mellado, Núria Sosa, Carla Agnès, Xus Herrera, Toni Baños, Mar Barniol, Guillem Vargas, Laia Cortés, Marta Gendrau, Puri Martín i Joan Carles Sosa. 
 

Assaig general dels Nans Vells aquest dissabte. Foto: Nans Vells

Arxivat a