Tanit Tubau destaca a Berga el valor professional i emocional dels infermers

La jove realitza una xerrada a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé en motiu del Dia Internacional de la Infermeria

Redacció
14 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:50h
Acte amb Tanit Tubau a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé
Acte amb Tanit Tubau a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé | Fundació Hospital Sant Bernabé
La jove Tanit Tubau, malalta de Crohn amb una llarga experiència en el món hospitalari, ha posat en valor la tasca del personal d'infermeria aquest dijous, aprofitant el Dia Internacional d'aquesta professió. Ha estat en una xerrada a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, on ha destacat el paper dels i les infermeres, tant a nivell professional com emocional. 

En l'acte hi ha assistit un considerable nombre de professionals del centre, així com persones que han volgut escoltar les vivències de Tubau. De fet, aquesta jove de 27 anys ha hagut de passar, durant la seva vida, llargs períodes ingressada en hospitals a causa de la seva malaltia, compartint, així, alguns dels moments clau amb els professionals hospitalaris. 

Durant la seva xerrada, Tubau ha destacat els "petits gestos", com una frase amable o un moment de companyia, i ha instat al perrsonal d'infermeria a reivindicar el seu paper. Actualment, a l'Hospital Comarcal i a la Residència Sant Bernabé hi treballen uns 180 infermers i auxiliars. 

La jove també és autora del bloc Un gramo de locura, del llibre "A veces puta y otras maravillosa", presidenta del Consell de Joves de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, i fundadora de Crohn-ik, un projecte per recaptar fons per a la recerca de la malaltia.
Arxivat a