PATUM

La CUP de Berga sorteja els sis salts de Plens dels seus regidors

El sorteig es farà el 21 de maig amb parades a la plaça de Sant Pere i Viladomat

per Redacció, 13 de maig de 2016 a les 15:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vestidor de Plens Foto: JM Montaner


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga sortejarà els sis salts de Plens que corresponen als seus càrrecs electes. Serà així, per novè any consecutiu, mostrant, segons han volgut remarcar, la seva voluntat de facilitar l'accés a la Patum al conjunt de la població, i perquè afirmen que “no mereixen aquest privilegi”.


En total, l'Ajuntament de Berga disposa de 40 dels 400 salts de Plens que hi ha en tota la Patum. Els regidors en tenen un cadascun, i també se'n reparteixen tradicionalment als Administradors. 

Per participar al sorteig dels salts de Plens caldrà ser major d'edat i inscriure's presencialment a la taula que dissabte 21 de maig hi haurà a la plaça Viladomat de les 11.00 del matí a les 13.00 hores, i a la plaça de Sant Joan de les 17.00 a les 20.00 hores. En aquest cas, no es podran fer inscripcions per Internet ni apuntar terceres persones. El sorteig es farà a les 20.00 hores entre tots els participants. 

 

Participació