Més de 200 inscrits entre la Berga-Rasos-Berga i la nova cursa a Queralt

El Club Esquí Berguedà celebrarà les dues proves el 15 de maig | Miquel Batriu avisa que s'acceptaran inscripcions fins a última hora

14 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:35h

Sortida de la Berga-Rasos-Berga Foto: CEB


La tradicional cursa Berga-Rasos-Berga organitzada pel Club Esquí Berguedà (CEB) ja compta, a finals de setmana, amb prop de 190 inscrits. Un nombre inferior al d'altres anys, segurament a causa de les males previsions meteorològiques i de la competència de curses, que els organitzadors esperen poder superar, amb les inscripcions d'última hora. 

Així ho ha explicat a NacióBerguedà Miquel Batriu, que ha animat tothom a "plantar cara al temps", i a gaudir dels "magnífics paisatges" que acompanyen aquesta cursa que ja fa 18 anys que s'organitza. Fa dos anys, ha relatat, la Berga-Rasos-Berga va arribar als 400 participants, i i l'any passat va superar els 300, tot i que enguany segurament no arribarà a aquestes quantitats ja que, a més, incorpora una nova modalitat. 

És el cas de la Berga-Queralt-Berga, una nova prova que també es realitzarà el diumenge 15 de maig, que començarà a les 9.00 en comptes de a les 8.00, i que es va decidir tirar endavant per col·laborar amb el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. 

A més, ha considerat Batriu, és una cursa de 12 quilòmetres i 800 metres molt més còmode i apte per a les persones que vulguin començar, lluny dels 25 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu de la cursa gran. Les dues, però, discorren per camins i corriols de gran bellesa, i es poden realitzar com a competició o com a marxa. 

A més, en les proves d'enguany també s'ha convocat un concurs de fotografia. Segons ha assegurat el membre del CEB, les inscripcions per a les dues curses estaran obertes fins poc abans del seu inici.
Arxivat a