L'Artimoda del carrer major es presenta com un «espectacle d'art conceptual»

Els comerciants faran una subhasta solidària dels seus productes amb l'objectiu de revitalitzar el carrer major | Ariadna Herrada avisa que hi haurà nombroses sorpreses

13 de maig del 2016
Pintura corporal en un aparador durant l'Artimoda de l'any passat
Pintura corporal en un aparador durant l'Artimoda de l'any passat | Manel Escobet/Fotografia Luigi
Els comerciants del carrer major ja van superar totes les expectatives durant l'Artimoda de l'any passat. Un esdeveniment que va aconseguir implicar més d'una desena d'entitats i omplir la plaça de Sant Pere amb una desfilada i una exhibició de ball que van ser, per a molts, un autèntic espectacle. Enguany, doncs, l'objectiu de les botigues d'aquest centre comercial és tornar a sorprendre, amb una activitat diferent però igualment espectacular. 

“Serà una performance d'art conceptual”, ha explicat a NacióBerguedà la portaveu dels comerciants del carrer major, Ariadna Herrada. En aquest sentit, ha afegit que es posaran “en escena” les últimes tendències de moda i complements, però d'una manera diferent, és a dir, a través de maniquís estàtics i dinàmics. 

Un muntatge en què s'hi han implicat una quarantena d'establiments i que, segons ha dit, és millor veure que explicar, ja que, per altra banda, també estarà ple de sorpreses. Durant l'Artimoda, s'espera que carrers i places es transformin, i que grans i petits puguin gaudir de shows itineraris, contes i màgia. Entre aquests, ha destacat Herrada, l'actuació de LePuant Clown, l'espectacle de circ i dansa de Xavi Palomino, els contes de Jordi Font, l'actuació de màgia “I per què no?” del Mag Pota o l'exhibició de ball de saló de Joan Boixader i Rosana Camprubí. Moltes d'aquestes activitats, a més, tant es podran gaudir durant el matí com a la tarda. 

I és que, per horaris, ha especificat, l'Artimoda començarà a les 10.00 del matí de dissabte, i no tancarà fins entrada la nit. Les botigues, però, estaran obertes fins a les 20.00 hores. A més, de cara a diumenge hi haurà alguns comerços oberts, i una part de l'art del dia anterior encara es podrà continuar veient. 

Subhasta en pro del carrer major

Una de les novetats més importants de l'Artimoda d'enguany serà una subhasta solidària que es farà a les 20.00 del vespre a la plaça del Forn. En aquesta, es podran comprar tots els lots que prèviament s'hagin exposat a les botigues, amb la intenció de destinar els diners a revitalitzar i reformar el carrer major.
Arxivat a