Krystyna Schreiber i Marie Kapretz parlaran sobre el procés català a Europa

L'acte organitzat per l'ANC acollirà la presentació del llibre "Què en penses, Europa?"

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat el 13 de maig a les 18:38h
Krystyna Schreiber.
Krystyna Schreiber. | Adrià Costa
L'escriptora, traductora i periodista alemanya Krystyna Schreiber, i la berguedana i delegada del Govern a Berlín, Marie Kapretz, parlaran, aquest divendres a la tarda, de la mirada i les reflexions que es fan des d'Europa del procés català i la voluntat d'independència de bona part de la societat catalana. 

Un l'acte que es farà a la Biblioteca de Berga a les 19.30 hores, i que ha estat organitzat per l'ANC de Berga i Endavant República Catalana. En aquest, Schreiber presentarà el seu nou llibre, "Què en penses, Europa?", on diversos experts europeus parlen sobre la independència catalana, amb valoracions positives o negatives, i punts de vista diferents. 

Schreiber transcriu 14 converses sobre el procés independentista català amb personalitats d'arreu d'Europa. Entre elles hi ha experts com Kai-Olaf Lang, assessor del govern alemany en política exterior, l'economista britànic Edward Hugh, que ha estudiat el moviment català, i el francès Gérard Onesta, vicepresident emèrit de la Unió Europea (UE).

L'acte, que s'espera acollidor i intimista, preveu aplegar diferents sensibilitats i que, finalment, es pugui finalitzar amb un debat constructiu sobre el tema.
 

Entrevista a ​Krystyna Schreiber: «Catalunya ja està demostrant que actua com un estat»