Alumnes berguedans del Serra de Noet acullen estudiants alemanys

Les dues classes realitzaran un projecte conjunt que finalitzarà amb la publicació d'una revista

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:19h
Alumnes del SI Serra de Noet amb estudiants alemanys
Alumnes del SI Serra de Noet amb estudiants alemanys | SI Serra de Noet
Els alumnes de 4t d'ESO de l'optativa d'alemany del SI Serra de Noet acullen, aquesta setmana, un grup d'estudiants de l'institut de la ciutat alemanya d'Schrobenhausen. Un intercanvi que ja va començar el passat mes d'abril quan els berguedans van anar a Alemanya, i van poder viure i visitar alguns dels seus indrets més característics. 

En aquest cas, els berguedans han portat els seus convidats a veure diversos llocs de Catalunya, i han realitzat amb ells varies activitats amb l'alemany com a llengua vehicular. En aquest sentit, els alumnes dels dos instituts continuen el treball que van iniciar el passat mes d'abril a l'estat centreeuropeu, i que finalitzarà a Berga amb la publicació d'una revista amb notícies de les diferents visites. 
 

Alumnes del SI Serra de Noet amb estudiants alemanys Foto: SI Serra de Noet


Durant l'estada, els alemanys ja han visitat Girona, Montserrat i Berga, en visites conduïdes per alumnes o personatges característics com, per exemple, un monjo. A més, els alumnes de fora també han assistit a classes a l'institut berguedà, han viatjat a Sant Sadurní d'Anoia i passat per Sitges, o Barcelona. 
 

Alumnes del SI Serra de Noet amb estudiants alemanys Foto: SI Serra de Noet

Arxivat a