Un total de 34 joves de fins a 25 anys finalitzen el curs restauració

Els alumnes comencen el període de pràctiques en empreses del Berguedà

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:10h
Els joves finalitzen el curs de restauració.
Els joves finalitzen el curs de restauració. | ADBerguedà.
Un total de 34 joves d'entre 16 i 25 anys, dels 38 que van començar, han finalitzat el curs formatiu especialitzat en servei de restaurant, cafeteria i bar, que va començar fa quatre mesos. En aquest, els joves han après a fer les operacions bàsiques de cuina i d'auxiliar d'elaboració en la indústria agroalimentària. 

El curs coordinat per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà s'incloïa en el programa Joves per l'Ocupació, com una iniciativa per proporcionar-los prou qualificació i competències professionals per entrar en el mercat laboral. A més, tots els alumnes del curs que no disposaven de graduat d'ESO han realitzat la seva preinscripció en el Centre de Formació d'Adults del Berguedà. 

Durant el mes de juny, els alumnes iniciaran un període de pràctiques professionals en diverses empreses de la comarca per poder aplicar els coneixements apresos i les habilitats adquirides en la formació. Per altra banda, alguns tindran la possibilitat de formalitzar un contracte laboral de sis mesos, portant a terme una activitat professional vinculada als diferents sectors productius del territori. 
Arxivat a