Giovinetto estrena banda al Teatre Kursaal de Manresa

El grup del Berguedà i el Bages estrena un bateria, un guitarra, un baix i un teclista

Redacció
11 de maig del 2016
Actualitzat el 13 de maig a les 19:48h
Giovinetto
Giovinetto | Giovinetto
El grup Giovinetto, finalista del darrer concurs Oh Happy Day!, s'estrenarà com a banda aquest proper diumenge 22 de maig al Teatre Kursaal de Manresa. Un nou format que converteix el cor en una banda, i que s'amplia amb un bateria, un guitarra, un baix i un teclista. Un canvi, segons ha informat el director de Giovinetto, Marc Font, “important”, que vol fomentar un so “més complert” i concerts “més espectaculars”.

Ara, doncs, Giovinetto passa a estar format per Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias i Eva Camposo (sopranos); Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt i Anna Llorens (contralts); Josep Vilardell (tenor); i Marc Font i David Trias (baixos). Isaac Romagosa Jaume Àvila, Martí Castelló i Ramon Castellví (banda). 

Aquest pas, tal com han indicat, s'ha donat a causa del “balanç positiu” dels últims mesos, amb concerts en nombroses parts de Catalunya i “èxit de públic”. A més, aquest proper diumenge actuaran per Festa Major de Puig-reig en un concert especial, ja que és el poble natal de molts dels seus components, i un dels municipis del Berguedà que els ha donat més suport. 

Per altra banda, han recordat, fa dues setmanes van publicar la seva primera cover a Youtube i, actualment, estan preparant les següents. Giovinetto és un grup local format per joves del Berguedà i el Bages, que ha aconseguit guanyar-se el públic gràcies a la potencialitat de les seves veus. En els seus concerts presenta un repertori variat, amb algunes de les peces que els han fet saltar a la fama a la televisió, però també altres temes que els han influït. 

En el primer concert com a banda, han dit, combinaran temes clàssics de la història de la música amb altres de més moderns, tant catalans com internacionals, que s'han convertit en “himnes” de diferents generacions.
Arxivat a