Xevi Verdaguer descobrirà les formes d'entendre i escoltar el cos a Berga

El psiconeuroimmunòleg farà una conferència-audiovisual el proper dissabte 21 de maig

Redacció
11 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:27h
El psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer
El psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer
El reconegut psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer farà parada el proper dissabte 21 de maig a Berga. Serà a les 20.00 hores al Teatre Municipal, amb una conferència-audiovisual titulada "Transforma't", on parlarà de la manera de tractar diferents molèsties del dia a dia. De fet, habitualment aquestes (dolors crònics, dolors menstruals, migranyes, ansietat o contractures) es tracten amb medicaments, tot i que ell defensa una altra manera de combatre'ls. 

Verdaguer, amb l'aval del doctor Pere Gascón, oncòleg i director de la Càtedra d'Oncologia i de Coneixement Multidisciplinar de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, mostrarà un punt de vista diferent; el que s'anomena medicina integrativa. En aquest cas, farà reflexionar sobre la possibilitat que tots aquests símptomes tinguin una sola causa. Aquest fet, doncs, reduiria els tractaments i facilitaria la millora de la salut personal. 

Durant la conferència, l'expert descobrirà les maneres d'entendre millor el cos, pal·liar els diferents problemes de salut i revolucionar la forma d'entendre la salut. 

Les entrades es poden comprar a www.saludable.fila12.cat
Arxivat a