CIVISME

L'Ajuntament de Puig-reig avisa els veïns «incívics» que deixen deixalles al carrer

El consistori demana informació als veïns sobre la identitat de "l'infractor"

per Redacció , 9 de maig de 2016 a les 16:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Puig-reig ha lamentat els actes “incívics” d'alguns veïns, deixant deixalles i “trastos” de gran volum a la via pública. Segons ha recordat, actes com aquest incompleixen les ordenances municipals, que indiquen que, objectes voluminosos com els que s'han trobat darrerament al carrer, s'han de portar a la deixalleria directament, o a través del servei de recollida que ofereix el mateix consistori. 

“Seria d'agrair que qui ho ha deixat a la via públic ho reculli i ho dipositi al lloc que li correspon”, ha demanat el consistori a través de Facebook. Per altra banda, també s'ha instat a donar informació sobre la identitat de la persona o persones que estan deixant objectes al carrer, per tal de poder "sancionar l'infractor”. 


Davant de tot això, l'Ajuntament ha demanat cura als veïns, a l'hora de mantenir net el poble ja que, segons ha recordat, els carrers i el benestar del municipi és “cosa de tots”. 
 

Objecte abandonat al mig del carrer a Puig-reig. Foto: AjPuig-reig

 

Participació