Dos accidents greus al Motocròs d'Olvan obliguen a anul·lar part del Campionat

El pilot Cristian Oliva guanya la prova reina de la cursa | Una setantena de pilots participen a les proves

Redacció
08 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:54h

Sortida del Motocròs d'Olvan. Foto: Motoclub Baix Berguedà


El pilot Cristian Oliva ha estat el guanyador de la prova MX Elit de Motocròs, que s'ha disputat a Olvan aquest diumenge. Una cursa integrada dins del Campionat de Catalunya de Motocròs, en què han participat una setantena de pilots, i que ha estat marcada per la pluja i dos accidents greus, segons el Motoclub Baix Berguedà, en què s'han vist involucrats tres pilots. 

Aquests han estat en la categoria MX1. En el primer s'hi ha vist involucrada la pilot Carla Magallón, que en la primera cursa havia finalitzat quinzena, i anava segona quan ha patit una aparatosa caiguda. L'altre accident ha afectat Jou Leonart, que havia guanyat la primera màniga, però que en la segona ha caigut a terra, acompanyat per Jordi Cantó. A causa de l'accident, els dos pilots han estat traslladats a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, mentre que Magallón ha estat evacuada a Manresa. 

En aquesta categoria, el guanyador ha estat Èric Izquierdo, seguit per David Rodríguez i Ivan Cabezas. En MX2, Lluís Riera ha liderat per sobre de Nil Bussot. Així mateix, el pilot del Motoclub Baix Berguedà Oriol Oliva ha finalitzat tercer, mentre que el membre del club i pilot de Navàs Jordi Serena ha acabat vuitè. 

Com a conseqüència dels dos accidents, i al quedar-se el circuit sense servei d'ambulància, s'han hagut d'anul·lar les últimes mànigues de les categories MX3, 4 i 5. Per això, els resultats s'han decidit en relació a la puntuació que han obtingut en la primera màniga, assolint Joel Lozano la victòria en MX3, Josep Cobo en MX4 i Eduardo Torrente en MX5.