En marxa el Concurs Fotobarrera per conscienciar sobre barreres arquitectòniques

El Berguedà és una comarca amb una gran quantitat de zones de difícil accessibilitat

Isaac Besora
09 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:00h

Unes grans escales sense alternativa són barreres arquitectòniques. Foto: Jose Aguilera


El segon Concurs de fotografia Fotobarrera, per sensibilitzar sobre les barreres arquitectòniques del Berguedà, ha obert el termini, aquest dissabte, per presentar les obres. Un concurs, ha recordat el Consell Comarcal del Berguedà, que pretén sensibilitzar sobre les barreres arquitectòniques del territori a través de la fotografia, i d'una manera diferent. 

A la comarca hi ha diversos punts i municipis que tenen problemes d'accessibilitat. Per això, la voluntat és motivar a la reflexió per fer aquestes zones més accessibles i fàcils per a la convivència de tothom. Aquesta proposta sorgeix de la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa, on participen totes les entitats, professionals i persones vinculades a l'àmbit de la salut i de les discapacitats. 

Per a participar, només cal fer arribar les fotografies a través del correu electrònic [email protected] o a través de l'Instagram i Twitter amb l'etiqueta #barrerabergueda. Si no, també es poden penjar al Facebook de Fotobarrera fins el proper divendres 5 de juny. Entre totes les fotografies presentades, un jurat format per membres de l'AFTDAO i altres professionals en premiaran nou. Aquestes rebran obsequis aportats per empreses i entitats de la comarca.  A més, les premiades s'exposaran en l'acte de presentació dels projectes de síntesi del Cicle Formatiu d'Atenció a les Persones en Situació de Dependència que es farà la tercera setmana de juny al Pavelló de Suècia. 
 

Consulta les bases