L'ADBerguedà insta les pimes a postular-se al programa «Accelera el creixement»

Només 50 pimes de la demarcació de Barcelona seran seleccionades

Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:41h
El Berguedà vol continuar tenint presència, a través de les seves empreses, al programa “Accelera el creixement”, que impulsa la Diputació de Barcelona i PIMEC, amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, i que cada any ajuda a incrementar la competitivitat de 50 societats de la demarcació amb altes capacitats de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball. 

Des que es va posar en marxa, ja se n'han beneficiat 200 societats, de les quals 10 de berguedanes. Per això, l'ADBerguedà anima les pimes de la comarca a presentar candidatura fins el 6 de juny, i a incrementar el seu valor afegit, tant al Berguedà, com enfora. 

Les empreses seran seleccionades a través d'un comitè, que analitzarà uns requisits bàsics. Llavors, a partir d'entrevistes personals, es farà la selecció final de les 50 empreses triades, que gaudiran de plans de creixement empresarial i formació per tal d'incrementar la facturació, la rendibilitat mitjana, la ràtio d'exportació i la plantilla. Les pimes que optin a participar-hi han de tenir un mínim de tres treballadors, una trajectòria empresarial de com a mínim cinc anys, vocació internacional i centre de decisió a la demarcació de Barcelona.