La Font del Balç combina cultura i barri vell de Gironella al Festibalç de primavera

L'Associació Cultural celebra els 10 anys de la seva creació | L'art i la cultura ompliran els carrers de la vila

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:28h
Fuyuki Shinoara tocarà al Festibalç
Fuyuki Shinoara tocarà al Festibalç
L'Associació Cultural de la Font del Balç celebra enguany els seus 10 anys amb una activitat que vol combinar la cultura amb el centre històric de Gironella; el Festibalç de primavera. Aquest se celebrarà aquest dissabte 7 de maig, amb tot un conjunt de tallers i concerts que ompliran tot el dia, amb voluntat de donar un aire nou. 

El Festibalç començarà a la plaça de l'Ajuntament de Gironella dissabte al matí, amb un taller de circ en família de la mà de la companyia manresana La Crica. Seguidament, a la plaça del Blat de Moro hi haurà un vermutet flamenc amb Pere Martínez, un espectacle “intimista i persona”, segons han informat, que captivarà a través de la guitarra per la seva intensitat. 

La música continuarà de cara a la tarda, amb un concert del duet Filferro que, amb les veus i guitarres, sorprendrà amb cançons versionades al català d'una manera “fresca i singular” i, a la nit, el Festibalç deixarà els carrers de la vila i tornarà a la Font del Balç, on es podrà gaudir de Blues i Boogie Woogie a través de la música de Trio de Luís Coloma, Groove de Marc Ruiz i Manolo Germán. 

La cloenda del Festibalç anirà de la mà de Fuyuki Shinohara, un japonès de base Disco, Soul i Funk, que ja s'ha guanyat l'admiració de Discos Paradiso, i un hub de DJS i Procuctors. Durant tot el dia, a més, i com a activitat complementària a la música, hi haurà l'actuació poètica i interpretativa d'Aldo Cardoso i Vicenç Zumajo, que es podran trobar pels carrers de Gironella.
 

Filferro