S'obren les inscripcions per a l'empostissat de la Patum accessible

Les persones amb mobilitat reduïda poden presentar sol·licitud fins el 17 de maig

Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:46h
L'Ajuntament de Berga ha obert, aquest dilluns, les inscripcions per l'empostissat que cada any s'habilita a la plaça de Sant Pere, per a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat o mobilitat reduïda. El termini per fer les sol·licituds s'allargarà fins el dimarts 17 de maig. 

Segons ha recordat el consistori, en aquesta infraestructura hi poden optar les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb certificat de discapacitat corresponent o barem de 3a persona, les persones amb certificat de discapacitat superiors al 65% i les persones més grans de 75 anys. 

Els formularis estan disponibles a través d'Internet i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana i, en cas que hi hagi més demandes que places, es farà un sorteig públic el 20 de maig.  Normalment, però, hi ha plaça per a unes 160 persones. Tots els sol·licitants han de presentar, juntament amb l'imprès, una fotocòpia del DNI, NIE i una altra del certificat de discapacitat, en cas que sigui necessari.

Com cada any, a més, el dispositiu també comptarà amb la col·laboració de persones voluntàries de Creu Roja amb un coordinador responsable.
Arxivat a