La mida no és important... o això diuen

Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:04h
1200_1462176161fillP
1200_1462176161fillP

El pare es va violentar quan la pediatra li va fer abaixar els calçotets al seu fill adolescent i li va remenar el membre.

Molt professional, la doctora va fer vestir altra vegada el noi, el va fer seure al costat del seu progenitor i els va explicar que ja estava en plena pubertat, que aniria patint canvis anatòmics significatius durant els següents dos anys i que els seus genitals ja es trobaven a la fase dos de quatre del seu desenvolupament.

El pare, amb posat i voluntat d'interès, no va poder evitar distreure's amb la idea que, tot plegat, havia de ser culpa de l'alimentació.
 
 
 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Yorgos Konstantinou és un polipàtrida i políglot d'arrels balcàniques i empelt berlinès autotransplantat a Cercs. Treballa d'enginyer visual, cartoonista, il·lustrador, muralista, facilitador gràfic i historietista a www.imagistan.com i com educador, creador i facilitador de jocs de pau a www.irenia.net