El fort vent impedeix als Castellers de Berga descarregar el 3 de 7 amb agulla

Els de la camisa blau marí inauguren oficialment el Cine Catalunya aquest dissabte

Redacció
01 de maig del 2016
Actualitzat el 02 de maig a les 9:53h

Castellers de Berga a la Fira de Maig de Berga. Foto: Castellers de Berga.


El fort vent que feia aquest diumenge al passeig de la Indústria de Berga ha estat essencial perquè l'actuació dels Castellers de Berga no hagi pogut ser del tot completa. Es tractava de la quarta vegada que la colla actuava a la Fira de Maig i, en aquesta ocasió, es volia portar a terme el 3 de 7 amb agulla, que finalment només s'ha pogut carregar. No obstant això, els de la camisa blau marí han persistit, han fet dos pilars de quatre, un 4 de 7, un 5 de 6 i un pilar de 5. 

Un cap de setmana, a més, que ha estat replet d'activitat pels castellers. A part de ser present amb un estand propi a la Fira de Maig, aquests també han celebrat la seva inauguració oficial del local. Es tracta, segons han indicat, de la primera fase d'adequació del Cine Catalunya, un espai que esperen que serveixi per revitalitzar el nucli antic i sigui un comodí per a moltes altres activitats. 

Durant la inauguració, que es va fer dissabte, hi va haver parlaments de l'historiador Albert Cols; la regidora de Cultura a l'Ajuntament de Berga, Mònica Garcia; el president del Consell Comarcal del Berguedà, David Font; i la presidenta i el cap de colla, Núria Rigola i Joan Farguell, entre altres. Després, un pilar de 4 va donar l'espai per inaugurat, amb un pica pica per tothom i les actuacions de Josep M. Cantimplora i PD Urrixic. 
Arxivat a