La baixada de preus de la Fira de Maig marca el seu èxit, malgrat el temps

Les empreses i les institucions fan un bon balanç general dels dos dies que ha durat la fira | El nou format ha estat ben valorat

01 de maig del 2016
Actualitzat a les 21:49h
Fira de Maig de Berga
Fira de Maig de Berga | Aida Morales.
La Fira de Maig de Berga ha tancat fa poques hores amb cansament després d'una primera edició de dos dies, però amb unes sensacions força bones, segons el balanç general. El temps, potser, ha estat el factors que més ha jugat a la contra, amb pluja dissabte i fortes ventades diumenge, tot i que no ha estat suficient, com per frenar el riu de gent que durant els dos dies s'ha acostat per donar voltes a l'entorn del vall. 

La baixada de preus, de 300 euros l'estand a 60, ha estat el factor més ben valorat per bona part de les empreses i entitats, segons han explicat a NacióBerguedà. Això ha fet que els negocis més petits, que en altres edicions no s'exposaven, tinguessin l'oportunitat de participar en una fira molt més popular. Per contra, les empreses petites també han tingut un handicap, omplir els torns dels dos dies. Tal com han explicat els negocis més petits, l'ampliació temporal de la fira ha provocat un desgast important, que caldrà valorar durant els propers dies. De fet, alguns dels estands ja no han exposat aquest diumenge a la tarda. 
 

Una de les perruqueries que s'ha exposat a la Fira de Maig. Foto: Aida Morales.


Pel que fa a la nova estructura elaborada pel dissenyador Salvador Vinyes, la majoria han coincidit en veure-la amb bons ulls. El fet que els estands fossin més oberts al públic i entre sí ha provocat una major interacció, tot i que també n'hi ha hagut que han considerat que faltava una mica més d'espai de separació lateral, on també s'hi poguessin penjar productes o informació. 

A més, la situació d'haver hagut d'anar a última hora també ha estat una de les queixes generalitzades, tot i que la majoria de paradistes han afirmat que no ha estat un problema greu, ja que finalment tot s'ha pogut organitzar sense problemes. 

En conjunt, però, el balanç que han fet els participants, i també Agència de Desenvolupament del Berguedà i Ajuntament de Berga ha estat molt positiu. La gent s'ha acostat i participat durant els dos dies de fira i, en conjunt, han explicat, s'han complert bona part dels objectius. 
Arxivat a