VÍDEO El segon espot de Podem al Berguedà: per què militar?

El partit de Pablo Iglesias inicia una campanya audiovisual per eixamplar la base de militància

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:57h
Vídeo de Podem Berguedà
Vídeo de Podem Berguedà

En vistes a la primera convenció de Podem al Berguedà, aquest partit recent creat a la comarca ha començat una campanya audiovisual per ampliar el seu teixit de militants i donar-se a conèixer arreu del Berguedà. Després d'un primer espot on s'animava tothom a sumar-se al "projecte", Podem Berguedà n'ha publicat un segon, on els militants expliquen les seves principals raons. 

"Jo sóc de podem perquè m'estimo Berga", afirma al vídeo el seu portaveu a la comarca, Gabriel López de las Huertas. Però altres continuen: "Jo sóc de Podem perquè crec que la gent que hi ha dins del partit va contra la casta", o perquè "es necessita un canvi a nivell polític i estatal", o perquè "és la formació que dóna més seguretat per la seva transparència", perquè altres partits han "desencisat molt" o perquè Podem "està contra les actuals retallades que afecten serveis socials, sanitat o educació".

Tot un conjunt d'explicacions amb què s'espera eixamplar la base de militància del partit, que vol convertir-se en referent de cara a properes eleccions.