Gironella ampliarà la zona esportiva amb dues noves pistes de pàdel

El projecte anirà acompanyat de l'habilitació de 100 places d'aparcament i una zona per autocaravanes | La construcció de les pistes costarà 206.925’04 euros

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:45h
Espai on es construirà la futura pista de pàdel de Gironella
Espai on es construirà la futura pista de pàdel de Gironella | AjGironella.
Gironella ja ha aprovat el projecte de construcció de quatre pistes de pàdel al municipi, a l'encreuament de l'avinguda Països Catalans amb el carrer Francesc Macià, just davant del camp de futbol 7. El projecte, que de moment només contempla construir-ne dues, té un cost de 206.925’04 euros, i implica l'urbanització parcial del terreny, amb enllumenat, aigua i la construcció d'una caseta de serveis i recepció per a les noves instal·lacions esportives. 

El cost del projecte l'assumirà l'empresa constructora que sorgeixi d'un concurs públic, que explotarà el servei durant un termini per determinar. D'aquesta manera, ha especificat el consistori, la construcció no suposarà cap cost per a les finances municipals. De moment, però, només es planteja construir dues pistes, deixant l'espai reservat per a fer-ne dues més, si hi ha prou demanda de joc. 

Segons la regidora d’Esports, M. Àngels Sallés, la voluntat de l'Ajuntament és dotar el municipi de més serveis esportius i, alhora, donar utilitat als espais municipals que actualment estan en desús. En la mateixa línia, i tal com ha continuat explicant l'alcalde de la vila, David Font, el projecte de les pistes de pàdel va acompanyat d'una altra actuació que consisteix en la construcció amb asfalt de part de l'aparcament de la zona esportiva per crear unes 100 places d'estacionament. Aquest projecte paral·lel també contempla la ubicació d'un espai per a autocaravanes, que es portaria a terme una vegada construïdes les pistes de pàdel.
 

3D de com seria la pista de pàdel de Gironella Foto: AjGironella.

Arxivat a