Els Giovinetto publiquen a Youtube la seva primera «cover»

Els joves berguedans promouen a través d'Internet el seu primer videoclip que volen utilitzar per arribar a un altre públic

Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:12h
1200_1461844064play_1461844035
1200_1461844064play_1461844035

Els Giovinetto, que fa unes setmanes van anunciar que s'havien tancat en un estudi de música barceloní per gravar les seves primeres covers, és a dir, versions de cançons ja conegudes, ja han publicat, aquest dijous al matí, la seva primera, acompanyada d'imatges de la gravació.

Es tracta d'una versió de la cançó “Lucky” de Jason Mraz, que es pot veure a través del seu canal de Youtube, i on els diversos components apareixen cantant-la. El seu objectiu, segons ha explicat el director, Marc Font, és “acostar Giovinetto a un públic nou”. Per això, continuen, volen donar força al seu canal, que s'anirà actualitzant de forma periòdica per convertir-se en una plataforma "on poder sentir Giovinetto en els seus diversos estils”. 

Actualment, i tal com ja va explicar NacióBerguedà, Giovinetto ha deixar de ser només un cor vocal, per passar a convertir-se en una banda de música. Per això, i a part dels cantants Gemma Vilanova, Anna Ferrer, Queralt Iglesias, Eva Camposo (sopranos), Ivette Santamaria, Mariona Puig, Queralt Giralt, Anna Llorens (contralts), Josep Vilardell (tenor), Marc Font i David Trias (baixos), també han incorporat quatre músics instrumentals; un bateria, un teclista, un baixista i un guitarra.

D'aqueta manera, el grup que va donar-se a conèixer al programa de TV3 Oh Happy Day!, dóna un pas més en la seva evolució, i es comença a projectar, més enllà de les gires, també per Internet.