La «Feria de Abril» arriba a Guardiola de Berguedà

La fira començarà amb una missa rociera i s'omplirà de balls i actuacions

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:21h
Cartell de la Feria de Abril de Guardiola de Berguedà
Cartell de la Feria de Abril de Guardiola de Berguedà
Guardiola de Berguedà incorpora aquest any una festa ben diferent del que és habitual; la "Feria de Abril" del poble. Serà aquest proper dissabte 29 d'abril a partir de les 12.00 del migdia, quan es farà una Missa Rociera a l'església parroquial del poble, amb el cor A.R.A. Voces del Camino, que l'acompanyarà. A continuació, es farà una actuació de sevillanes amb Amapolas del Sur i Eva.bel. 

Durant tot el dia, segons han explicat a NacióBerguedà, Guardiola s'omplirà de tapes, barbacoes, parades amb begudes i xurros, amb música fins les 20.00 del vespre, quan hi haurà una encesa de llums a la portalada i al recinte de la fira. 

A partir de les 18.00 hores, i després del descans de dinar, es farà una ballada fusionada d'una sardana amb sevillanes i, a les 19.00 hores, una exhibició de balls de saló a càrrec de Fidela i Valentín al Local Parroquial. Després de l'encesa de llums hi haurà actuacions de sevillanes, rumbes i tangos amb una segons actuació d'Amapolas del Sur, el Grup Azahar i Eva.Bel.. També es farà una rifa final d'un pernil i una ampolla de vi, i finalment la fira acabarà ja entrada la matinada, amb una actuació del grup de rumbes Kamelay.