Sis empreses del Berguedà es promocionen a la Fira Alimentària

La comarca mostra el seu potencial agroalimentari dins del Clúster de Productes Típics de Muntanya

per Redacció , 26 d'abril de 2016 a les 10:15 |
Estand del Clúster de Productes Típics de Muntanya a la Fira Alimentària | ADBerguedà.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sis empreses del Berguedà exposen els seus productes, des d'aquest dilluns, a la Fira Alimentària, la cita més important del sector de l'alimentació i les begudes que se celebrarà a Barcelona durant aquesta setmana. La comarca es promociona dins del sector Fine Foods, és a dir, l'espai destinat als productes que prioritzin el posicionament com a Gourmet o Delicatessen, i ho fan en l'espai del Clúster de Productes Típics de Muntanya. 

Entre les empreses berguedanes a la fira, s'hi troben Especialitats Viñas, Formatge Cuirols, Germans Caus, Masia Fontirons, Salt del Colom i Casabella Natura, que intentaran trobar nous proveïdors i clients, descobrir nous mercats. i mostrar i conèixer els productes més innovadors del sector. 


L'agroindústria representa, al Berguedà, el 17,1% del PIB industrial, i és un dels sectors exportadors més dinàmics de l'economia. 

 

Participació