PATUM

Les comparses de la Patum es formen per actuar davant d'atacs de cor

La reunió del Patronat de la Patum acorda el recorregut de les passades, les quatre parelles d'Administradors i els títols i reconeixements

per Redacció, 24 d'abril de 2016 a les 12:32 |
Patum Completa | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Diferents membres de la comparseria de la Patum es formaran, aquest any, per saber com actuar en cas de trobar-se davant d'una aturada cardiorespiratòria. Es tracta, segons es va aprovar en la darrera reunió del Patronat d'aquest divendres, d'una activitat impulsada pel grup De Tot Cor de suport vital bàsic de Berga. 

El curs es farà prèviament el 21 de maig al matí, amb 49 persones de diferents comparses ja inscrites. Tal com han informat, se'ls donarà informació bàsica per actuar, i s'explicaran i posaran en pràctica diverses tècniques de salvament. 


Trobada del Patronat

Durant la reunió d'aquest ens de la Patum, es van posar sobre la taula les novetats arran de l'aniversari dels Gegants, es van reunir els diferents representants de les formacions municipals de la Patum per tal de posar sobre la taula els diferents aspectes relacionats amb la propera edició de la festa, es van aprovar els recorreguts de les passades, els reconeixements i els títols de patumaire i, seguint la tònica de l'any passat, es va aprovar posar en marxa el document que autoritza els menors a saltar dins d'una comparsa. 


A més, es van aprovar les quatre parelles presentades com a Administradors de la Patum i es va establir que, com és habitual, les tardes dels dies de dimecres, dijous i diumenge de Corpus s'obrin les sales on es guarda la comparseria per tal que tothom la pugui visitar.

 

Participació