PATUM

La Patum reconeixerà les germanes Camprubí, Televisió del Berguedà i Ràdio Puig-reig

Un total de 23 persones rebran el títol de patumaire i 17 el títol de patumaire d'honor

per Redacció, 24 d'abril de 2016 a les 12:15 |
El director de la Televisió del Berguedà, Manel Medina, acompanyant el Tabal. | Televisió del Berguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Patum d'enguany, a part dels títols de patumaire i patumaire d'honor, també realitzarà tres reconeixements especials a les persones i entitats que han treballat durant anys en favor de la festa berguedana. Aquest any, els reconeixements es faran a les germanes Camprubí, a Televisió del Berguedà i a Ràdio Puig-reig. 

Segons es va aprovar en la darrera reunió del Patronat de la Patum d'aquest divendres, a les germanes Camprubí se'ls donarà les gràcies durant el Ple de l'Ascensió per la seva tasca desinteressada durant quatre dècades pentinant les comparses de la Patum. Així mateix, a Televisió del Berguedà per la feina feta en pro de la festa, difonent-la en directe durant 25 anys i, a Ràdio Puig-reig, per ser la primera emissora que va difondre en directe la festa, continuant-ho fent durant 35 anys. 


Aquests reconeixements, igual que els títols de patumaires i patumaires d'honor que s'entregaran a 23 persones, el primer, i 17, el segon, es donaran el proper 8 de maig. 

 

Participació