Artistes de la Catalunya Central aposten per portar l'art a la taula

El grup Llobet impulsa la col·lecció de gots anomenada "La Galeria d'Art del Cor de Catalunya" | La presentació serà al Konvent de Cal Rosal de la mà de Pep Espelt

Redacció
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:59h
Edifici del Konvent
Edifici del Konvent | Abel Castells
Una dotzena d'artistes de la Catalunya Central, entre els quals el berguedà i director del Konvent de Cal Rosal, Pep Espelt, presentaran el proper 28 d'abril en aquest edifici recuperat de la comarca la col·lecció "La Galeria d'Art del Cor de Catalunya". Una sèrie de gots que ha impulsat el Grup Llobet, que va acompanyada d'una ressenya biogràfica sobre qui són els autors i en què consisteixen les obres. 

A part d'Espelt, s'han buscat artistes que desenvolupin diverses disciplines com la pintura, l'escultura, el disseny i l'escenografia. Es tracta de Josep Berenguel, actualment a Sidney, Ernest Descals (Manresa), Joaquim Falcó (Manresa), Àngels Freixanet (Manresa), Tate Garrigassait (Solsona), Eduard Gener (Solsona), Quim Moya (Avinyó), Toni Mujal (Cardona), Roser Oduber (Calders), Míriam Ponsa (Manresa) i Natxo Tarrés (Manresa). 

Tots ells es concentraran al Konvent el proper 28 d'abril amb els membres del Grup Llobet, per explicar què significa aquesta col·lecció i quines potencialitats pot tenir vendre art en un supermercat. "La Galeria d'Art del Cor de Catalunya", a més, ajudarà a difondre l'obra de tots aquests artistes, que ja tenen una considerable implementació en el territori, amb l'objectiu, segons el grup de supermercats, de convertir les taules en "veritables galeries d'art". 
Arxivat a