El Conservatori dels Pirineus i l'EMMB presenten en concert el projecte simfònic

L'actuació serà la primera que fan conjuntament les diferents institucions musicals

Redacció
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:46h
Seu del Conservatori dels Pirineus a l'EMMB
Seu del Conservatori dels Pirineus a l'EMMB | Aida Morales
El Conservatori de Música dels Pirineus i l'Escola Municipal de Música de Berga (EMMB) presentaran, a través de dos concerts a Berga i a la Seu d'Urgell, el projecte simfònic d'aquest curs. Aquest, segons ha explicat l'Ajuntament, és una activitat d'educació musical que consisteix en formar part d'una orquestra simfònica. Un elaborat treball en equip construït per diferents especialitats, i que permet que els alumnes puguin accedir, d'una manera pràctica, a un repertori “extraordinari”, tant pel que fa als estils com a gèneres. 

En concret, el projecte simfònic presentarà un repertori molt variat, amb una obra musical troncal que serà la Suite de les Indes Galantes de Rameau. El projecte està dirigit pe violoncel·lista Oleguer Aymamí, un músic que ha dirigit l'Orquestra Simfònica de Karlovy Vary (República Txeca), ha treballat com a assistent de Laurent Gay a l'Ensemble Vocal Séquence de Ginebra i ha desenvolupat el projecte Exclamatio music, que engloba la música de cambra amb la música orquestral i coral, entre d'altres. 

L'orquestra del projecte simfònic està formada per 70 alumnes de les tres ciutats que conformen el Conservatori, i els concerts seran a la Seu d'Urgell el 23 d'abril a les 20.30 hores a la Sala Sant Domènec, i a Berga el 24 d'abril a les 18.00 hores al Teatre Municipal. El cost de l'entrada és de 10 euros.
Arxivat a