Entren a robar en una casa de Berga i s'emporten un cotxe de gamma alta

Els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets per esbrinar qui són els lladres | El vehicle es va trobar aquest dilluns

19 d'abril del 2016
Actualitzat el 20 d'abril a les 9:46h
Un nombre encara indeterminat de lladres va entrar la nit de dissabte a diumenge a robar en una casa propera al col·legi de Sant Joan de Berga, on van sostreure diners en metàl·lic i es van endur un cotxe d'alta gamma de la marca BMW, segons ha pogut saber NacióBerguedà a través de fonts policials. Aquests fets, han remarcat, van succeir mentre els propietaris estaven dins l'habitatge, sense que aquests se n'adonessin fins el dia següent. 

Davant d'aquesta situació, i havent interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra, els agents van iniciar una investigació que continua oberta, però en què finalment es va poder localitzar el cotxe robat aquest dilluns. El vehicle va ser trobat a Berga, tal com han informat, i ja ha estat retornat als seus propietaris. 

De moment, han indicat, no hi ha sospites de qui poden ser els lladres, ja que durant els últims dies no s'han produït fets similars, ni a la zona, ni a la mateixa ciutat. En qualsevol cas, el robatori s'està investigant, amb l'objectiu de determinar-ne l'autoria el més aviat possible.
Arxivat a