1 de 10

Actualitzen la Guia d'Entitats per a persones amb diversitat funcional del Berguedà

Activament, la Caixa i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a la Dependència s'afegeixen al manual

per Redacció, 19 d'abril de 2016 a les 10:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà ha elaborat l'actualització de la Guia d'Entitats i Serveis per a persones amb diversitat funcional. Un document que es va presentar per primera vegada el maig del 2014, fruit del treball de l'Oficina d'Inclusió Social i de les entitats integrades dins la Taula de coordinació de Diversitat Funcional, amb l'objectiu que aquestes tinguessin un manual de consulta. 

Amb el temps, però, algunes de les entitats han desaparegut i també se n'han creat de noves, motiu pel qual s'ha considerat oportú actualitzar la guia, on també s'explica l'activitat social que desenvolupen les persones que formen part d'aquestes entitats i serveis. Entre les desaparegudes hi ha la Fundació Trueta i l'Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica, mentre que les noves són Activament, la Caixa i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a la Dependència de l'Institut Guillem de Berguedà. A més, també s'han actualitzat projectes o direccions de contacte. 


Per consultar la guia es pot fer fer a través de la pàgina web del Consell Comarcal, a la pàgina d'Inclusió Social o en aquest document

 

Participació