Berga acull diumenge la XII Trobada de mini volei

El consistori i les escoles tanquen el projecte d'iniciació a l'esport per aquest curs

Redacció
16 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:44h
Aquest diumenge a partir de les 10.00 del matí, el Pavelló d'esports de Berga acollirà l'última trobada del projecte d'iniciació a l'esport que ha implicat bona part de les escoles de primària. Serà en el marc de la XII Trobada de mini volei, un acte en què es combinarà l'esport i l'ambient festiu, tot potenciant les hàbits i les pràctiques saludables, així com els valors de companyerisme, col·laboració i treball en equip. 

L'objectiu d'aquestes trobades, ha remarcat l'Ajuntament de Berga en un comunicat, és crear hàbits de pràctica esportiva entre nens i nenes de primària, partint de la base que, amb els anys, aquesta s'abandonava. Per això, des de 1998 Berga va iniciar un projecte esportiu que enguany ha consistit en una trobada de futbol, una altra d'handbol, una de bàsquet i una darrera de volei, que serà amb la que es tancarà el cicle. 

Al llarg del curs han participat en aquest programa entre el 70 i 80% de l'alumnat de cicle superior, segons el consistori, un fet que es valora “molt positivament”, ja que suposa una l'assoliment d'una “motivació” destacada.
 
Arxivat a