El vídeo de Queralt 2016, amb mn Ballarín, Núria Picas, Marc Coma i Montse Venturós

El documental inclou imatges de les celebracions del 25, 50 i 75 aniversari

per Redacció, 26 d'agost de 2016 a les 12:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'any del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt s'està fent notar en diversos actes i activitats. Gairebé cada cap de setmana, la comissió organitzadora organitza algun tipus d'esdeveniment i, de la mateixa manera, Berga ja fa setmanes que s'engalana amb orenetes. És per explicar tot això, des de la vessant més religiosa, històrica, turística i esportiva, que la comissió va encarregar realitzar un vídeo sobre Queralt, que integra intervencions de mossèn Ramon Barniol, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, els esportistes Núria Picas i Marc Coma, la historiadora Dolors Santandreu, el filòsof Quim Sala, i el recent traspassat mossèn Ballarín. 


Un vídeo recomanable per tornar a veure que, a més, recull i recupera diverses fotografies històriques de les celebracions dels 25, 50 i 75 anys de la Coronació, sota la gravació i muntatge de Pep Vendrell. 

 

Participació