Els Giovinetto es converteixen formalment en una banda

Els joves passen de cor musical a grup de música, amb quatre instruments que acompanyaran les veus

14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:05h
Banda Giovinetto, amb els instruments
Banda Giovinetto, amb els instruments | Giovinetto
El Cor Giovinetto ja no és només cor vocal. Després de l'experiència al programa de TV3 Oh Happy Day!, i d'haver crescut com a persones, però també com a músics, ja es poden anomenar, formalment, banda Giovinetto. Això és així, després que aquesta setmana ja hagin afegit de manera definitiva quatre instruments. Unes noves incorporacions que, tal com avançava NacióBerguedà, estan molt vinculades a la gravació de dos covers, i a la possibilitat d'elaborar un disc, properament. 

En aquest cas, doncs, els Giovinetto passen a tenir un bateria, un teclista, un baixista i un guitarra, i canvien considerablement el seu format, donant molt més dinamisme i força a les cançons i als directes. No obstant això, no s'allunyen tampoc de la seva realitat de grup vocal, ja que aquest, continuarà sent el seu tret diferencial. 

D'aquesta manera, el grup passa a tenir 15 components, i els cantants, de 12 a 11. El motiu, segons han informat, el Martí Pons deixa el grup per motius "professionals i acadèmics". Sigui com sigui, han afirmat que estan "molt contents", i demanen el suport i la companyia que han rebut fins ara, en aquest "nou viatge". 

Després d'iniciar aquesta nova etapa amb dues versions arranjades que publicaran en els propers dies al seu canal de Youtube, el grup musical també ha iniciat una segona fase, que és la de la gravació per elaborar els modestos videoclips que, segons van explicar, acompanyaran les cançons. En aquests, que versaran sobre cançons modernes, es podran veure els joves cantant i tocant, i fent allò que més els agrada, passar-s'ho bé.