L'artesania i els vehicles clàssics ompliran Casserres aquest diumenge

El bon temps previst pel cap de setmana preveu motivar un major nombre de visitants

Redacció
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:51h
Fira d'artesania de Casserres l'any passat.
Fira d'artesania de Casserres l'any passat. | Aida Morales
Les parades d'artesania, els expositors de comerç i serveis, i els diferents vehicles, tant antics com d'ocasió, ompliran Casserres aquest diumenge, en la XXI Fira del Comerç i l'Artesania que, a més, és la VII Trobada de Tractors Clàssics i la VI Trobada de Cotxes clàssics. Una fira tradicional, que acull tot tipus de parades i que no deixa de banda el seu orígen agrícola. 

Amb una previsió de temps totalment diferent de la de l'any passat, quan la pluja es va deixar veure durant el cap de setmana, enguany s'espera una celebració lluïda, amb més turisme i implicació. Durant tot el matí de diumenge, els visitants podran passejar pel centre històric del poble, on hi haurà parades, estands solidaris i atraccions per a la quitxalla. A més, a les 13.00 hores se sortejarà un cap de setmana pagat, a càrrec de l'Associació de Comerciants de Casserres. 

No obstant això, un dels actes més esperats serà la 35a trobada de Caramelles. En aquesta, s'hi esperen una dotzena de colles de la comarca i rodalies, que ambientaran la fira durant el matí. De cara a la tarda, a la plaça de Santa Maria s'hi farà l'espectacle infantil "El circ patacrak, no passa res si tens un dit trencat", que anirà a càrrec de la pallasa Trafàlgar.