​Carles Belda tocarà pels avis al centre Cim d'Estela de Berga aquest divendres

El cantant i acordionista portarà la seva música a la gent gran a primera hora de la tarda | A la nit, farà un triple concert a la Bodega Argerich, El Cóm i Cal Negre

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:45h
El món de l'acordió diatònic té molta història a casa nostra, però si algú l'ha sabut posar al dia i connectar-lo amb tendències actuals és Carles Belda. El cantant del conjunt Bada-Badoc, i també membre de grups com Mesclat o Pomada, serà a Berga aquest divendres, 15 d'abril, per fer un triple concert a diversos bars de la part antiga a la nit. Però qui el sentiran primer seran els avis. 

 
Cap a les quatre, Belda anirà al Centre de dia Cim d'Estela per animar la tarda a la gent gran. I és possible que no hi vagi sol. Un altre nom amb majúscules de l'escena nacional està mirant d'acompanyar-lo, pendent de compromisos familiars. Ara bé, sigui sol o en format de duet, aquest acordionista també conegut dins del món escuterista farà passar una bona estona als que ja acumulen unes quantes primaveres. 

A la nit, arribarà el plat fort per la resta de berguedans. Carles Belda farà la primera actuació a la Bodega Argerich, a les nou de la nit. Una hora més tard, passarà per la cerveseria El Cóm, i acabarà de rematar-ho a Cal Negre. Aquests tres establiments s'han posat d'acord per organitzar la vetllada per dos motius. En primer lloc, per compartir unes despeses que són difícils d'assumir a un sol local. També per donar dinamisme al carrer major i rodalies, i continuar amb la reanimació que, des de fa uns mesos, s'està fent d'aquesta artèria berguedana. 
Arxivat a