La Patum de dissabte no haurà d'estar pendent del Barça com l'any passat

El FC Barcelona cau eliminat per l'Atlètic de Madrid a quarts i no disputarà la final de la Lliga de Campions | Els culés no hauran de tornar a triar entre seguir el passacarrers o veure el partit

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:50h
La caiguda del Futbol Club Barcelona a quarts de final de la Lliga de Campions aquest dimecres al vespre impossibilita que, tal com es va produir l'any passat, els culés patumaires hagin d'estar pendents de la final de la Champions, que aquest any torna a coincidir amb el Passacarrers de dissabte de Patum.

Així doncs, els seguidors blaugranes que vagin a la Patum no s'hauran de preocupar de seguir les dues coses, una dualitat que l'any passat va fer que hi hagués menys participants a la Passada, però que bona part dels bars de la ciutat i l'avinguda del Canal Industrial, on hi havia una pantalla gegant, estigués plena. 

El que sí que coincidirà amb l'inici de Patum, però, serà la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla al camp Vicente Calceron. Serà el 22 de maig, quan els Gegants han anunciat que pujaran al Santuari de Queralt per celebrar els aniversaris, i el mateix dia dels Quatre Fuets. 
Arxivat a