La plaça de Sant Pere es quedarà sense la farmàcia Cosp

La farmàcia Cosp Boixader s'unifica i es trasllada al Món Homeocèutic, al passeig de la Pau

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:43h
Farmàcia de la plaça de Sant Pere
Farmàcia de la plaça de Sant Pere | Aida Morales.
La farmàcia Cosp Boixader situada a la plaça de Sant Pere i liderada per Maria Cosp es trasllada. D'aquesta manera, després d'anys en aquest emplaçament, es desplaçarà l'establiment del Món Homeocèutic que la mateixa empresa ja té al passeig de la Pau 55, on es continuaran els serveis amb el mateix equip que fins el moment. No obstant això, i segons han informat, possiblement una altra farmàcia s'intal·larà en aquest punt.

Segons han explicat, aquest canvi és fruit de la “visió innovadora del concepte de farmàcia”, una mentalitat “oberta”, tal com destaquen, que volen que es vegi reflectida en tots els camps d'actuació i que ha obligat a replantejar-se l'organització actual. 

Com a conseqüència d'aquest canvi, naixerà Maria Cosp, farmàcia integrativa, un nou concepte de farmàcia basat en aquest tipus de medicina. Es tracta, segons han informat, d'una disciplina que engloba coneixements de la medicina tradicional i de la medicina alternativa, “sempre des de la perspectiva del rigor i el coneixement científic”, han precisat. 
Arxivat a