Veïns de Berga critiquen el soroll a l'entorn de La General i la inacció de la Policia Local

Els afectats es reuneixen aquest dimarts amb l'Ajuntament de Berga

Redacció
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:42h

Ronda Moreta i una de les zones on s'acumula més gent. Foto: Google Maps


Diversos veïns de Berga han denunciat aquest dilluns la situació de desigualtat en què es troben, sobretot els caps de setmana, quan diversos grups de joves es concentren a les afores de la discoteca La General, durant la matinada. Segons han explicat a NacióBerguedà, des de fa temps pateixen problemes importants de soroll, un fet que s'agreuja a les nits i matinades a la Ronda Moreta, a la meitat del carrer Barcelona i al carrer Maixerí.

Per això, segons han relatat, tant en l'anterior legislatura com en aquesta ja s'ha traslladat aquesta preocupació a l'equip de govern, intentant que assumeixi el compromís de fer-hi front, amb patrulles regulars de la Policia Local que motivin el trànsit de les persones. Aquesta, tal com consideren, és la solució més viable, ja que la discoteca compleix la normativa, però el problema és la gent que s'acumula al seu entorn.

De fet, han relatat, ja es va fer una prova de so en què es va detectar un soroll ambiental fora del permès. Davant d'aquesta situació, han lamentat, són reiterades, les trucades que poden arribar a fer durant la nit a la Policia Local. Aquesta, però, no s'acosta a la zona, o ho fa molta estona després. 

Per als veïns, el soroll a l'entorn de la discoteca és un veritable problema, ja que molts d'ells tenen nens petits o treballen el cap de setmana. En aquest sentit, han remarcat, la seva voluntat no és causar enrenou ni atribuir les culpes a ningú, sinó que aquest problema es pugui solucionar.

Segons han indicat, aquest dimarts tenen una reunió amb l'Ajuntament de Berga, on esperen poder encarar la situació. 

 
Arxivat a