Toni Bou triomfa al Mundial de Trial de Cal Rosal

Adam Raga queda segon i James Dabill tercer | Bou se situa com a líder del Gran Premi de Catalunya de Trial amb 37 punts, molt seguit de Raga i d'Albert Cabestany,

Redacció
10 d'abril del 2016
Actualitzat el 15 d'abril a les 9:34h

Podi del Mundial de Trial de Cal Rosal aquest diumenge. Foto: MC Baix Berguedà


Després d'acabar en segona posició durant la primera jornada del Mundial de Trial de Cal Rosal, Toni Bou ha realitzat, aquest diumenge, una carrera impecable. Malgrat estar lesionat, en la primera volta només ha penalitzat tres punts i, una vegada finalitzades les tres voltes, ha acabat líder amb només 10 punts. En aquest cas, han estat 17 menys que el segon classificat, Adam Raga, mentre que l'anglès James Dabill ha finalitzat tercer. 

Per la seva part, Jaime Busto ha tornat a acabar quart, per davant del seu company d'equip, Takahisa Fujinami, mentre que el pilot del Motoclub Baix Berguedà Jeroni Fajardo ha finalitzat sisè, en la mateixa posició que dissabte. Per contra, Albert Cabestany, que ahir va realitzar una gran actuació guanyant la primera carrera del Gran Premi de Catalunya, ha tingut problemes mecànics i ha quedat setè. 

Amb aquest escenari, i havent realitzat les dues proves, Toni Bou se situa com a líder del Gran Premi de Catalunya de Trial amb 37 punts, molt seguit d'Adam Raga, que recopila la mateixa puntuació, i d'Albert Cabestany, que n'aconsegueix 29. 
 

Mundial de Trial de Cal Rosal. Foto: MC Baix Berguedà


Trial 2, 125 i Internacional 

En la categoria Trial2, el podi ha patit un canvi rotund, respecte del d'ahir. En aquest cas, Iwan Roberts s'ha situat primer per davant de Pierre Sauvage i Jack Prince, i el català Arnau Farré, que dissabte va guanyar, ha baixat fins a la vuitena posició. 

En Trial 125, Jack Peace ha tornat a guanyar en el seu debut en la categoria, per davant de Max Faude i Mikkel Brade. I en Trial Internacional, el pilot del Motoclub Baix berguedà Adrià Albejano ha aconseguit la victòria, per davant de Berta Abellán i Elisabet Solera, també pilot del club organitzador del Mundial. 

Gran cap de setmana

Segons el Motoclub Baix Berguedà, organitzador de les curses que s'han pogut viure durant aquest cap de setmana al municipi d'Olvan, les proves s'han pogut realitzar amb èxit i amb una valoració “molt positiva”. El bon temps, han remarcat, ha ajudat a finalitzar mundial de luxe, i el gran nombre d'aficionats ha tornat a demostrar l'interès d'aquest territori pel motor. 

En aquest punt, el club ha volgut finalitzar donant les gràcies a tots els col·laboradors i ajudants que han fet possible la cursa.