Els Mountain Runners guanyen el Campionat d'Espanya d'esquí de muntanya per clubs

Guim Llort considera que és una "motivació" molt important, tant pels membres de l'equip, com pels més joves

10 d'abril del 2016
Actualitzat el 11 d'abril a les 9:36h
Escola dels Mountain Runners del Berguedà.
Escola dels Mountain Runners del Berguedà. | Mountain Runners
Els Mountain Runners del Berguedà estan de celebració. Aquest diumenge, coincidint amb el Campionat d'Espanya d'esquí de muntanya per equips, també s'han donat a conèixer les classificacions i s'han entregat els premis del mateix campionat, però per clubs, que es va disputar el passat 6 de març a Formigal (Osca).

Segons ha explicat a NacióBerguedà el membre del club berguedà Guim Llort, es tracta d'un reconeixement “molt important”, ja que Mountain Runners és una entitat relativament jove, amb només dos anys competint dins l'equí de muntanya. Per a Llort, a més, aquesta victòria demostra la “consolidació” de l'equip, i és un “reconeixement” a l'esforç dels 10 esportistes berguedans que hi han participat. 

A més, i pel que fa al planter, creu que pot ser una “gran motivació”, ja que els nens i nenes que actualment integren l'escola dels Mountain Runners poden comprovar que, si continuen en aquesta línia, amb els anys podran formar part d'un club que té importants reconeixements: “Poder formar part d'un equip de competició que, aquest any, és el millor de l'estat espanyol". 

L'Ski Club Camprodon ha ocupat la segona posició com a millor de l'estat, i Aralar Mendi, de Navarra, ha quedat tercer. Segons ha explicat Llort, el club del Ripollès portava cinc anys consecutius guanyant i, el fet de poder-los superar, ha estat un gran mèrit.
 

Escola i equip d'esquí de muntanya dels Mountain Runners. Foto: Mountain Runners

Arxivat a