Albert Cabestany s'imposa a la primera prova del Mundial de Trial de Cal Rosal

Toni Bou acaba segon i Adam Raga tercer | El pilot del Motoclub Baix Berguedà, Jeroni Fajardo, finalitza sisè a la primera jornada del Campionat del Món

Redacció
09 d'abril del 2016
Actualitzat el 10 d'abril a les 11:12h
Podi amb els guanyadors de la primera prova del Mundial de Trial de Cal Rosal.
Podi amb els guanyadors de la primera prova del Mundial de Trial de Cal Rosal. | Marc Calvo
El pilot de tarragoní Albert Cabestany ha acabat liderant, aquest dissabte, la primera prova del Campionat del Món que es disputa a Cal Rosal, al terme municipal d'Olvan, amb un total de 20 punts. Aquest ha estat el final de la primera de les dues jornades del Gran Premi de Catalunya, que torna al Berguedà i que per primera vegada s'organitza des del Motoclub Baix Berguedà. Un dia marcat pel sol i una gran quantitat de gent que, dispersa pels diferents punts del circuït i de la colònia, han gaudit d'un espectacle de luxe amb alguns dels millors del món. 

Cabestany, però, ha aconseguit proclamar-se guanyador de la primera prova a tan sols un punt de Toni Bou que, igual que el pilot de Sherco, ha anat escalant posicions a mesura que es realitzaven les tres voltes. De fet, Bou ha estat quart en la primera i la segona volta, amb un espectacular final, que li ha permès escalar fins a la segona posició amb tan sols 21 punts.

Per altra banda, un dels preferits, Adam Raga, ha acabat tercer amb 23 punts; Jaime Busto ha finalitzat amb 26 punts i Jorge Casales amb 30 punts. Per la seva part, el pilot del Motoclub Baix Berguedà, Jeroni Fajardo, que ha tingut un gran començament, ha finalitzat sisè amb 33 punts. 

Segons Cabestany, ha estat una primera victòria que no s'esperava perquè, malgrat preparar molt bé la temporada Indoor, havia preparat aquesta prova "a corre cuita". No obstant, ha assegurat que les sensacions són "bones" i que anirà a per totes. 
 

Un dels participants al Mundial de Trial de Cal Rosal. Foto: Marc Calvo

 

Una de les participants al Mundial de Trial de Cal Rosal. Foto: Marc Calvo

 

Mundial de Trial de Cal Rosal. Foto: Marc Calvo