Carles Campuzano, Pere Gendrau i Xavier Gual analitzaran la «bona» política

Presenten a Berga el llibre "Per la bona política", editat per Joaquim Colominas

Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:36h
Llibres "Per la bona política"
Llibres "Per la bona política" | Catdem
Durant els darrers anys, els ciutadans han anat perdent confiança en els polítics. Una tendència, però, que no és única a Catalunya o a l'estat espanyol, sinó que s'ha pogut veure en la majoria de democràcies occidentals que, amb la crisi econòmica, les males pràctiques d'alguns dirigents i els escàndols de corrupció, s'ha agreujat. Davant d'aquest fet, cada vegada es reclama més transparència en la "cosa pública", més respostes i més accions que resolguin els problemes dels ciutadans. 

Aquest és el tema central que tracta el llibre "Per la bona política", editat per Joaquim Colominas, i que presentarà aquest dissabte a les 19.00 hores a la Sala Casino de Berga el líder convergent a l'Ajuntament, Antoni Biarnés, acompanyat en col·loqui pel diputat al Congrés per Democràcia i Llibertat Carles Campuzano; el cap de política de NacióDigital, Pere Gendrau, i el periodista i empresari Xavier Gual. 

Un llibre que defensa la bona política a partir de les reflexions de diverses personalitats, i que busca la resposta a través d'una vintena d'experts. Serà d'analitzar si les diferents propostes que fa el llibre per tal d'assolir la renovació del sistema polític i de la vida democràtica poden funcionar.