Més de 800 estudiants participaran a la VI Fira del Coneixement de Berga

La mostra científica organitzada per l'Exploratori de Recursos de la Natura contindrà una xerrada sobre els llegums

Redacció
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 14:09h
Estands de la Fira del Coneixement, l'any passat
Estands de la Fira del Coneixement, l'any passat | Aida Morales
Més de 800 estudiants ja estan inscrits per participar, el proper dimecres 13 d'abril, a la VI Fira del Coneixement de Berga. Com és habitual, aquesta se celebrarà al Pavelló de Suècia a partir de les 11.30 hores, i contindrà una xerrada sobre els llegums, donat que és l'any internacional d'aquest aliment. En aquest sentit, la doctora Ana Rivera, investigadora de la Fundació Miquel Agustí farà la conferència “Les mongetes; un motor per descobrir”.

Els alumnes que hi participaran seran de 4t i 1r de Batxillerat, i vindran de zones tan dispars de Catalunya com ara Deltebre, el Segrià, Barcelona, i pobles del Bages o del mateix Berguedà, entre d'altres. Segons l'Explotarori de Recursos de la Natura, entitat organitzadora de la fira, el seu tret diferencial és que les explicacions les donaran doctorands de la UPC i la UB. Aquests seran, segons l'Exploratori, els que exposaran als estudiants de secundària les seves investigacions. 

A part de la visita a la Fira, també s'oferirà transport gratuït als diferents instituts, així com visitar la serra de Queralt amb ambientòlegs i geòlegs, per tal de conèixer la fauna, flora i geologia del Prepirineu.
Arxivat a