Tornen a revisar les escombraries de Berga per saber qui les deixa al carrer

L'operació per buscar documentació i identificar els incívics s'ha realitzat al carrer Sardana i Castellar de n'Hug, entre d'altres

07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:15h
Interior de les bosses d'escombraries deixades al carrer.
Interior de les bosses d'escombraries deixades al carrer. | Aida Morales
Després d'una primera revisió, de la qual en van sortir 23 persones identificades, l'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà han tornat a realitzar una segona campanya d'obertura de bosses d'escombraries, amb l'objectiu de continuar identificant i alertant els veïns que les deixen al carrer. Aquest dijous, segons ha pogut saber NacióBerguedà, l'operació s'ha realitzat al carrer Sardana i al carrer Castellar de n'Hug de Berga, entre d'altres. 

Segons ja van indicar, l'objectiu d'aquesta acció és poder conscienciar i parlar amb les persones incíviques, de les virtuts del canvi d'ubicació dels contenidors, i intentar buscar solucions. A més, l'Ajuntament de Berga també va afirmar, en declaracions a aquest diari, que és un problema greu d'insalubritat, al qual s'ha de posar fi.

Des que fa un mes es va canviar la ubicació de diversos contenidors de la ciutat, alguns veïns han decidit deixar la brossa als llocs on, anteriorment, la podien dipositar. D'aquesta manera, diverses zones de la ciutat han acabat tenint grans acumulacions d'escombraries al carrer, un fet que ha generat malestar entre els berguedans, i la necessitat d'emprendre mesures pe part del consistori i el Consell. No obstant això, l'Ajuntament de Berga ha afirmat que, de moment, no imposarà sancions ni aplicarà l'Ordenança de Civisme.
Arxivat a