Els Giovinetto es tanquen en un estudi de música i incorporen instruments

Els joves es comencen a plantejar gravar un primer disc | Quatre nois més se sumaran als Giovinetto, aportant la vessant més instrumental

06 d'abril del 2016
Els Giovinetto a l'estudi de gravació de Barcelona.
Els Giovinetto a l'estudi de gravació de Barcelona. | Giovinetto
Els Giovinetto, que van donar-se a conèixer al programa de TV3 Oh Happy Day!, han començat una profunda i esperada evolució. D'un cor de 12 membres, passaran a convertir-se en un grup musical amb instruments, conformat per 16 persones. Aquest és el camí que ja han començat, amb les incorporacions d'un bateria, un teclista, un baixista i un guitarra, i la gravació de dos covers

Una nova etapa, segons han explicat a NacióBerguedà, que emprenen amb “molta il·lusió” i “moltes ganes d'anar fent passos endavant”, per tal de mostrar al públic noves cançons, arranjaments, i una música, potser, una mica diferent del que s'havia conegut fins ara. De fet, els dos covers que durant aquests dies han estat gravant a l'estudi barceloní Young Sound Studio, ja són adaptacions més modernes. Aquestes, han relatat, es penjaran al canal de Youtube del grup, i aniran acompanyades d'imatges dels joves cantant i tocant. 

Els vídeos, però, no seran exactament videoclips, han especificat, sinó imatges de la gravació d'aquestes versions, que s'han anat treballant de manera individual amb els músics, les veus, els solistes i els cors. “Potser per al públic general serà una mica com un videoclip, però serà una cosa molt més senzilla”, han avisat. En aquest sentit, el seu objectiu és anar donant vida al canal de Youtube, fer “una mica de soroll” a les xarxes socials i anar incorporant noves cançons. 

A partir d'aquí, i veient la resposta del públic davant dels dos primers covers, que versionaran cançons “modernes”, intentaran anar-ne fent més, fins al punt de plantejar-se la possibilitat d'editar un primer disc. Fins llavors, però, saben que encara hi ha molta feina per fer, una tasca que han de combinar amb la feina o els estudis, i la gran quantitat de concerts que darrerament els estan fent viatjar per tot Catalunya.