Partits i entitats acompanyen Montse Venturós i li donen suport

Representants de CDC, ERC, ICV, l'ANC, Òmnium i Súmate fan acte de presència davant dels jutjats

Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:05h
Roda de premsa de la CUP a Berga, després que Montse Venturós s'hagi negat a declarar.
Roda de premsa de la CUP a Berga, després que Montse Venturós s'hagi negat a declarar. | Pere Gendrau
Polítics de la CUP, CiU, ERC i ICV, així com representants de l'ANC, Òmnium Cultural i Súmate, entre d'altres, han volgut fer costat, aquest dimarts al matí, a l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, investigada per haver-se negat a treure l'estelada del balcó de l'ajuntament en els passats comicis, i que s'ha negat a declarar.

Molts ho han fet presencialment, com ha estat el cas de bona part dels regidors de l'Ajuntament de Berga, tots els de la CUP, però també representants de l'oposició, a excepció del PSC. I també diputats al Parlament de Catalunya, com ara Benet Salellas -que era l'advocat de l'alcaldessa-, Albert Botran i Joan Garriga, a part de dirigents de CDC i ERC, com ara el president convergent al Berguedà David Font, i el secretari d'Organització republicà, Isaac Peraire, que han mostrat el seu suport més explícit.

Per part de les organitzacions, desenes de persones s'han aplegat davant dels jutjats per donar suport a l'alcaldessa. Entre ells, el president d'Òmnium, Jordi Cuixart; el de l'ANC, Jordi Sànchez, i el president en funcions de Súmate, José Maria Clavero. 
    
    
Arxivat a