Comença la Setmana Saludable del Berguedà, amb més de 160 activitats

La voluntat és convertir aquesta setmana en un reclam turístic, familiar i esportiu

Redacció
04 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:57h

Activitats esportives entre grans i petits (arxiu). Foto: Josep Maria Costa


La Setmana Saludable ja ha començat al Berguedà. Des d'aquest dilluns i fins el proper 10 d'abril, diferents espais públics i privats de la comarca s'ompliran d'activitats gratuïtes, que fomentaran la simbiosi entre esport i salut. En total, n'hi haurà unes 160, segons ha informat l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), que es realitzaran amb la col·laboració de sis restaurants, 20 centres d'activitats i 15 institucions públiques. 

Com a novetat d'enguany, hi participaran sis restaurants de l'Associació d'Hosteleria i Turisme del Berguedà, que donaran a conèixer plats i menús saludables, amb productes ecològics, equilibrats i de proximitat. Durant la setmana, això es combinarà amb activitats adaptades a tots els nivells, des de les més populars, com ara caminades o gimnàstica de manteniment, fins al ciclisme, natació, hípica, rem, vies ferrades o parapent. 

Un dels objectius que es buscarà en aquesta edició de la Setmana Saludable serà la de captar nous visitants a través d'una atractiva oferta esportiva. Per això, el contingut i les activitats ja fa setmanes que es van donar a conèixer. 

Entre les entitats que hi participen hi ha els ajuntaments de Bagà, Borredà, Cercs, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Saldes, Sant Julià de Cerdanyola, Vallcebre i Vilada; el Centre d’Atenció Primària de Berga i les Àrees Bàsiques de Salut de l’Alt i Baix Berguedà; els establiments de restauració: Niu Nou, Els Roures, la Tosca, Sala, l’Hostal Cal Fuster i Logos Berguedà; els centres esportius i d’activitat física: Alter Sport, Runners del Berguedà, ApA Volem, Berga Resort, Càmping Repòs del Pedraforca, Centre de ioga Arjuna, Centre Gimnàstic del Berguedà, Cercle Aventura, Cingles – guies de muntanya, El Tossalet, Escola de Ballet M.Alba, Gimnàs Esvelt, Gimnàs la Farga, Gimnàs SABS, Hípica Vilaforniu, Indòmit, Volem activitats, Xalem i el Xalet refugi dels Rasos de Peguera; coordinats per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
 

Consulta totes les activitats de la Setmana Saludable